Welkom bij bmedi

uw leverancier van medisch materiaal

Over ons


OVEREENKOMST TUSSEN GEBRUIKER EN BMEDI DIVISIE VAN VIEVO BVBA

De bmedi website wordt u aangeboden onder de voorwaarde dat u deze accepteert onder de hierin vermelde voorwaarden, bepalingen en mededelingen.
Met uw gebruik van de bmedi website gaat u akkoord met al deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen.

VERANDERING VAN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Bmedi behoudt zich het recht om de voorwaarden, bepalingen en mededelingen volgens welke de bmedi website wordt aangeboden te wijzigen.
 
GEEN ONRECHTMATIG OF VERBODEN GEBRUIK

Als voorwaarde aan het gebruik van de bmedi website, garandeert u bmedi dat u deze website niet zult gebruiken voor enig onrechtmatig doel of enig doel dat ingevolge deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen verboden is. U mag de Bmedi website niet gebruiken op een manier waardoor schade, storing, overbelasting of aantasting veroorzaakt wordt aan de bmedi website of het gebruik en genot van de bmedi website van een andere partij wordt verstoord. U mag op geen enkele wijze via de bmedi website materialen of informatie verkrijgen of trachten te verkrijgen indien de betreffende materialen of informatie niet voor dat doel zijn verstrekt of beschikbaar zijn gesteld.


LINKS NAAR WEBSITES BEHEERD DOOR DERDEN

De bmedi website kan links naar andere websites bevatten. Deze websites zijn niet onder de controle van bmedi en bmedi is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites, met inbegrip van maar niet beperkt tot eventuele links die aanwezig zijn op deze website, dan wel wijzigingen of updates van deze website. Bmedi is niet verantwoordelijk voor webcasting of andere vormen van overdracht vanaf een andere website. Bmedi verstrekt deze links uitsluitend voor uw gemak, en het opnemen van een link impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Bmedi van de betreffende site noch enige connectie met de exploitanten ervan.

UITSLUITING VAN AANSPRAKELIJKHEID

Op deze website verzamelen we persoonsgegevens. Deze gegevens worden door ons bedrijf beheerd.
Bij een bezoek aan onze site bewaren we uw e-mailadres als u boodschappen/vragen plaatst op deze website en uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert.
Deze informatie wordt gebruikt om u op de hoogte te stellen van updates van onze site en/of om u later te contacteren voor direct marketingdoeleinden.
Als u van geen enkel bedrijf nog mailings of telefonische oproepen wenst te ontvangen, contacteer dan de Robinson-lijst van het Belgisch Direct Marketing Verbond (online: www.robinsonlist.be, gratis telefoonnummer: 0800-91 886 of per post: BDMV, Robinson list, Buro&Design Center, Heizel Esplanade B46, 1020 Brussel).
De informatie, software, producten en diensten op of beschikbaar gemaakt via de bmedi website kunnen onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten, waarvoor bmedi niet aansprakelijk kan gesteld worden. Veranderingen worden periodiek uitgevoerd. Bmedi en/of diens leveranciers.


KENNISGEVING INZAKE AUTEURS- EN MERKENRECHT:

De inhoud van de bmedi website is eigendom van bmedi - Copyright 2013
Wenst u te reageren op ons privacy beleid, dan kan u ons contacteren via e-mail: info@bmedi.be .

winkelmandje aan het laden..